ROI-beregne præcist

Udtrykket “afkast af investeringer” (ROI) er smidt rundt en masse, men ved du, hvad det egentlig betyder, og hvordan beregnes det?

Tre måder at beregne Investeringsafkast

Cash-på-kontanter hvis $20,000 er investeret, og det vokser af $10.000, det er en 50 procent kontant på kontant forrentning af, som er fantastisk til rigdom bygning.

Samlede beløb for investeringer hvis du satte $20,000 for en $200.000 pant, væksten sker på $200.000, ikke hvad du oprindeligt sat. Dette er velsagtens mindre relevante, fordi det beløb på hvad blev oprindeligt sat er mere vigtigt og nyttigt.

Mistede mulighed for omkostninger, når du ønsker for at hæve penge med en anden persons penge, skal du godtgøre det tab, han kunne pådrage sig hvis han ikke investere. Hvis du har en investering, der betaler en 20 procent renter og långiver har penge i noget, der kun betaler 5 procent, skal du vise ham, hvor meget han taber hvis han passerer op din lejlighed.

Hvad rige gør at vi ikke

Rige udvikle en rigdom bygning niche, der giver dem mulighed for enorm satser afkast på hvad de gør – fast ejendom, investere i markedet, din daglige virksomhed. Når de tjener penge uden at fejle købe det rigeste af de rige obligationer, centrale regninger eller en anden type af fonden, der betaler en tilbagevenden af tre procent til 5 procent. De ønsker at beskytte deres princip. De kun kaste terningerne i et område af ekspertise, hvor de kan forvente en sikker tilbagevenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.