Hvad er multi-familie lån?

Multi-familie lån kan erhverves gennem pant mæglere og direkte gennem en række finansielle udlån selskaber. Et multi-familie lån er designet til køb eller refinansiering af multi-familie ejendomme. En multi-familie ejendom er defineret som en, hvor fem eller flere boligenheder findes, og ikke mere end 20 procent af nettet rentable område er lejet til eller vil blive lejet til ikke-bolig lejere.

Multi-familie bolig investorer kan finde økonomiske, fleksible og skræddersyede finansieringsmuligheder, når de søger at erhverve en multi-familie lån. En bred vifte af finansieringsmuligheder findes for en bred vifte af multi-familieboliger samt en bred vifte af lån beløb. Da lånene ofte er skræddersyet til den specifikke type af fler familieboliger, er det vigtigt at bemærke forskellene.

Der findes fire specifikke typer af boliger med flere familier. Multi-familie bolig Fællesskaber kan omfatte overkommelige boliger, seniorer boliger, fremstillet boliger, og studerendes boliger ejendomme. Denne type ejendom kan omfatte lejligheder bygninger, ejerlejligheder, eller kooperativer med fem eller flere individuelle enheder, og de kan være placeret i landdistrikter eller storbyområder.

Familieboliger til overkommelige priser er defineret som en, hvor visse leje-og belægnings begrænsninger er på plads for ejendommen. Især vil mindst 20 procent af de enkelte enheder, der er lejet, blive lejet til husholdninger, hvor bruttoindtjeningen lånmeddetsamme.dk er 50 procent eller derunder af medianindkomsten for området. Dette monetære tal justeres for familiens størrelse. Mængden af husleje er begrænset til et tal, der er overkommeligt for enkeltpersoner i denne kategori.

Derudover, mindst 40 procent af de enkelte enheder, der er lejet vil blive lejet til husholdninger, hvor bruttolønnen er 60 procent eller derunder af medianindkomsten for området. Dette monetære tal justeres for familiens størrelse. Derudover er mængden af husleje begrænset til et tal, der er overkommeligt for enkeltpersoner i denne specifikke kategori.

Senior boliger kan omfatte uafhængige levende, assisteret levende, assisteret bor med Alzheimers, eller en kombination af nogen af disse kategorier. Typisk, denne type af multi-familieboliger involverer et stort antal individuelle enheder. Derudover er aldersbegrænsninger og procenter for leje pr. specifik aldersgruppe normalt også på plads.

Fremstillet boliger involverer typisk højere kvalitet, professionelt forvaltede fremstillet boliger Fællesskaber med et bestemt minimum antal lokaliteter spænder fra 15 til 50 til endnu højere tal. Grænserne for antallet af rentable enheder bestemmes af den specifikke långiver og de parametre, der er fastsat for hver specifik type lån.

Studenterboliger involverer en lejer base af studerende befolkning, specifikt, universitetsuddannede eller kandidatstuderende. For at kvalificere sig som dedikeret studenterbolig skal der være en minimums belægningsprocent. Typisk, denne type af multi-familieboliger er placeret i nærheden af et kollegium eller Universitet med et minimum antal tilmeldte studerende samt at være placeret inden for en bestemt radius af campus.

Som med enhver form for lån, multi-familie lån har minimumsbeløb, der skal lånes for at erhverve de vilkår, der er knyttet til dem. Vilkår kan omfatte en fast sats, variabel rente, og en periode mellem 5 og 30 år. Der gælder også andre vilkår, herunder forudbetalings hensættelser, antagelser om ledige stillinger, escrows og meget mere.

Lån til flere familier anvendes til finansiering af ejendomme med blandet anvendelse. De har undertiden potentialet for at kunne betale finansiering såvel som lave eller ingen pre-pay sanktioner. Mange af disse lån har fleksibel multi-familie lån amortisering satser. En multi-familie boligprojekt er en stor venture. Erhvervelse af den rigtige type lån, et multi-familie lån, er afgørende for projektets succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.